Trouwpak kopen

Een trouwpak kopen en op maat laten maken doet u bij Nick & Son Fashion for Men in Houten! Op de mooiste dag van uw leven moet u natuurlijk het mooiste pak van je leven dragen. Een trouwpak kopen is iets waar veel mannen tegenop zien. De meeste mannen houden niet van winkelen en al helemaal niet van kleding passen. Ons advies is om toch echt wel even de tijd te nemen als u een trouwpak gaat kopen. Kom langs in onze herenmodezaak of maak een afspraak en laat u adviseren door onze aardige en professionele medewerkers. Neem wat vrienden of familieleden mee en wij zorgen voor heerlijke koffie tijdens het wachten. Wilt u een trouwpak kopen dat als gegoten zit? Bekijk en pas dan onze uitgebreide collectie kostuums in onze winkel.

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T (030) 634 29 43
sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

 

Een trouwpak op maat laten maken

Heel belangrijk bij een trouwpak kopen is dat het kostuum u goed past en perfect bij u past. U moet zich echt 100 % comfortabel en op uw gemak voelen. U moet zich er lekker in kunnen bewegen en de uitstraling van het pak moet matchen met de bruidsjurk en een eventueel thema van de dag. Wij adviseren u hier graag over! Een trouwpak kopen in onze herenkleding speciaalzaak betekent dat wij eerst naar u wensen luisteren, bijpassende trouwpakken uitzoeken en deze vervolgens helemaal passend maken. Coupeuses maken uw trouwpak op maat en is dan helemaal passend op uw lichaam. Na vier weken is uw trouwpak klaar en kunt u deze komen doorpassen. We bekijken dan of er nog aanpassingen nodig zijn of dat het trouwpak kopen in een keer geslaagd is. Bij Nick & Son Fashion for Men voelt u zich op uw gemak en nemen wij de tijd voor u en uw wensen. Zo is een trouwpak kopen een leuke ervaring.

Bezoek onze winkel

Trouwpakken Utrecht

Ben je op zoek naar een winkel in trouwpakken in Utrecht en omgeving? Nick & Son Fashion for Men is gevestigd in Houten. Ons winkelpand ligt aan Het Rond en is makkelijk bereikbaar. De eerste 2 uur kun je gratis parkeren. Wat wil je nog meer? Je hoeft niet meerdere winkels met trouwpakken in Utrecht af te struinen. Bij ons slaag je gegarandeerd! Heb je een mooi pak gevonden waar je in wilt trouwen? Dan vermaken wij deze indien nodig voor je, zodat het pak je op de grote dag als gegoten zit. Kies je voor gemak en service als het gaat om trouwpakken in Utrecht? Maak dan een afspraak en laat een trouwpak aanmeten in onze winkel.

Afspraak maken

Kom langs in onze vernieuwde winkel

  Winkel adres

  Passage Het Rond 131
  3995 DP Houten

 • Contact

  T: 030 634 29 43
  E: sjoerd@nickandson.nl