Superdry

Combineer vintage Americana en Japanse graphics met een Britse stijl en je komt uit bij het modemerk Superdry. Als Superdry verkooppunt in Utrecht kun je bij Nick & Son terecht voor de laatste collecties voor mannen. Superdry is een van de vele merken die in onze merkwinkel in Utrecht is te vinden.

Wat kenmerkt onze Superdry collectie in Utrecht?

Wij mogen ons met trots een van de weinige Superdry verkooppunten in Utrecht noemen. De collectie van Superdry kenmerkt zich onder andere door de:

  • Authentiek vintage wassingen
  • Details die je nergens anders terug ziet!
  • Japanse graphics die handgetekend zijn
  • Aansluitende pasvormen met meerdere stylings
  • De stoffen die worden gebruikt zijn van hoge kwaliteit
SuperDry collectie voor de dames en heren

“You name it! They wear it!”

De aantrekkingskracht van dit merk is erg groot. Internationale beroemdheden weten de weg naar dit merk geruisloos te vinden. David Beckham, acteur Idris Elba en actrice Kate Winslet lopen weg met dit merk.

Superdry collectie man
superdry collectie banner formaat 1080

Superdry winkels in Nederland

In 2013 was het aantal Superdry brandstores in Nederland nog slechts beperkt tot acht winkels door heel Nederland. Inmiddels zijn er 208 franchise winkels in Europa alleen al bijgekomen en die groei lijkt zich onverminderd hard door te zetten. 

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende items uit de collectie van dit merk? kom gezellig langs in onze winkel in Houten. Schenken we een lekker drankje voor je in en kun je op je gemak ook de andere merken in onze winkel rustig bekijken.

Heeft u aanvullend vragen? Neem dan contact met ons op