Pak op maat laten maken

U wilt netjes voor de dag komen volgens de laatste modetrends? Kies dan voor een pak op maat laten maken bij Nick & Son Fashion for Men. Een pak op maat laten maken bij Nick & Son gaat volledig naar eigen regie. Want u heeft inspraak op de gehele samenstelling.

Laat u een pak op maat maken bij Nick & Son dan ..

 • .. bespreken we het materiaal van de stof. Hierbij kijken we naar gebruik, gelegenheid en frequentie.
 • .. meet onze maatwerkspecialist hetgeen hij nodig heeft (Dit kan in de winkel maar ook op locatie)
 • .. heeft u ruime keus in kleuren en dessins
 • .. kijken we samen naar de verschillende pasvormen. Wij zijn op de hoogte van de laatste modetrends.
 • .. bespreken we eventuele andere specifieke wensen.

Bent u geïnteresseerd in een pak op maat laten maken? Dan maken wij graag een afspraak met u! Wij weten maar al te goed dat een pak op maat laten maken een persoonlijke aangelegenheid is. Daarom willen wij alle tijd voor u nemen zodat we uw wensen voor een pak op maat grondig door kunnen spreken onder het genot van een goede kop koffie. Onze maatwerkspecialist komt ook aan huis!
Wilt u een afspraak met ons maken om een pak op maat te laten maken of wellicht alleen een jasje, pantalon of overhemd? Dan vragen wij u ons online afspraken formulier in te vullen of telefonisch contact op te nemen. Heel graag tot ziens!!

Afspraak met ons maken? Contact

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T (030) 634 29 43
sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

a.s.Donderdag 10 Mei ( hemelvaartsdag) open 12.00-17.00 uur

1e pinksterdag 20 Mei open: 12.00-17.00 uur

2e pinksterdag 21 Mei open: 12.00-17,00 uur

 

 

Pakken op maat

Nick & Son Fashion for Men is als kledingwinkel breed ingericht. Wij verkopen diverse vooraanstaande merken en u kunt voor alle herenmode bij ons terecht. Wij hebben diverse pakken op maat van Hugo Boss, Profuomo, Roy Robson, Corneliani pakken en meer. Liever specifiek naargelang uw wensen pakken op maat bestellen? Wij kunnen het voor u regelen.

Nick & Son Fashion for Men is het adres voor pakken op maat die geheel naar uw wens worden samengesteld. U bent volledig vrij in de samenstelling en onze kledingadviseurs zullen u altijd persoonlijk en eerlijk adviseren.

Gaat uw voorkeur uit naar pakken op maat van Hugo Boss of een ander specifiek merk en u wilt dat deze ook perfect zit? Daarvoor bent u bij ons meer dan welkom. Nick & Son Fashion for Men kan tevens uw kostuum vermaken terwijl u wacht.

Bezoek onze winkel Afspraak met ons maken?

Pak op maat Utrecht

Gevestigd in Houten is Nick & Son Fashion for Men uw adres voor een pak op maat in Utrecht. Wij zijn één van de weinigen die u de totaalservice bieden. Naast een uitgebreide collectie bent u bij ons aan het juiste adres voor een pak op maat laten maken evenals een kostuum vermaken. Kleding is waar u zich prettig in moet voelen en dat is wat Nick & Son Fashion for Men als geen ander begrijpt.

Kom langs in onze winkel of neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden. Mogen wij u op de hoogte houden van onze winkel? Schrijf u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief! Nick & Son Fashion for Men, uw adres voor een pak op maat Utrecht.

Contact Nieuwsbrief

Kom langs in onze vernieuwde winkel

  Winkel adres

  Passage Het Rond 131
  3995 DP Houten

 • Contact

  T: 030 634 29 43
  E: sjoerd@nickandson.nl