Pak kopen in Utrecht

Wilt u een pak kopen in Utrecht of omgeving?  En daarnaast verzekerd zijn van een uitgebreid assortiment en uitstekende service?

Kom dan eens langs bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. In onze herenkleding speciaalzaak kunt u een nieuw pak kopen en vindt u ook een ruime collectie eigentijdse én elegante (casual) kleding voor heren.

 

pak kopen

 

Wij verkopen broeken, shirts, overhemden, vesten, truien, kostuums en pakken van o.a. de volgende merken: Vanguard, PME Legend, G-star RAW, Hugo Boss, Pierre Cardin, Camel Active en Cavallaro.

 

Een pak kopen is voor veel mannen een hele opgave. Met ons totaalconcept maken wij er voor u in onze winkel in omgeving Utrecht een aangename ervaring van.

 

Het wordt zowaar leuk om een kostuum of pak te kopen! Ook voor uw trouwkostuum of trouwpak bent u bij ons in goede handen.

 

Onze pakken kunt u ter plekke laten vermaken. Daarnaast verkopen wij ook maatpakken. Maak dan een afspraak met onze maatwerkspecialist. Samen werken jullie dan naar een custom made pak die voldoet aan al uw persoonlijke wensen!

 

Afspraak maken

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Hugo Boss pakken in Utrecht

In onze herenmodezaak in Houten – omgeving Utrecht – kunt u o.a. Hugo Boss pakken kopen. Hugo Boss is een van onze belangrijkste merken op het gebied van stijlvolle kleding.

Wilt u een pak kopen in Utrecht van het merk Hugo Boss? Dan is Nick & Son Fashion for Men dé specialist! Wij verkopen klassieke Hugo Boss pakken, moderne krijtstreepkostuums en elegante smokingkostuums. Uw outfit kunnen wij compleet maken met Hugo Boss herenschoenen, Hugo Boss jeans of moderne Hugo Boss polo’s.

hugo boss pak

Wilt u een pak kopen en bent u benieuwd naar ons assortiment? Voor een pak kopen in Utrecht en omgeving ontvangen wij u met veel plezier in onze winkel. Wij helpen u met een  Hugo Boss kostuum op maat.

Bezoek onze winkel

Pak op maat in Utrecht

Voor een pak op maat in Utrecht maakt u een afspraak in onze winkel of bij u thuis. Een pak op maat laten maken bij Nick & Son is een beleving op zich.

Wij maken het u gemakkelijk en comfortabel. Onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie vertelt u ons uw wensen voor uw pak op maat.

Eton overhemden merk

Utrecht en omgeving kent geen andere winkel met deze persoonlijke aandacht en uitstekende service. Maak een afspraak voor een pak op maat laten maken in onze aansprekende herenkleding speciaalzaak.

Afspraak maken

Kom langs in onze vernieuwde winkel