Overhemden kopen in Utrecht

Bent u op zoek naar modieuze overhemden in Utrecht? Dan is Nick & Son hierop uw antwoord. Dé winkel met een uitgebreide collectie modieuze overhemden in Utrecht.

 

Eton overhemden merk

 

Hier vindt u overhemden van verschillende A-merken zoals onder andere Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Cavallaro, Eton of Sweden.

 

Door jaren ervaring en het op de voet volgen van de nieuwste trends kunnen wij u van een passend advies en styling tips voorzien, ook voor maatoverhemden en maatshirts bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij kunnen u ongestoord van dienst zijn wanneer u een afspraak maakt met één van onze medewerkers. Voor hippe overhemden en trouwoverhemden in Utrecht is Nick & Son de juiste plek.

 

Wij verwelkomen u dan ook graag in onze winkel in de passage Het Rond te Houten, omgeving van Utrecht.

 

Hugo Boss collectie Nick & Son

 

Wij zijn perfect bereikbaar via de snelwegen A12 en A27. Parkeren kan de eerste twee uur gratis in parkeergarage Kruitmolen, en per trein kunt u vier keer per uur  in maar 9 minuten de winkel bereiken vanaf Utrecht centraal station.

Afspraak maken

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Zoekt u overhemden op maat in Utrecht en omgeving? Nick & Son is uw partner

Bij ons kunt u terecht voor het maken van overhemden op maat. In Utrecht is onze winkel gevestigd en hebben wij naast een breed assortiment overhemden ook trendy broeken, hippe jassen en modieuze tops.

Naast het maken van overhemden op maat zijn wij ook uw kleermaker in Utrecht en omgeving en kunt u bij ons terecht voor het op maat maken van een pak, het vermaken van een kostuum, het aanschaffen van uw trouwpak en het kopen van een maatpak.

Graag maken wij met u een afspraak voor het inmeten van uw overhemden op maat. In Utrecht heeft u de juiste winkel gevonden.

 

Afspraak maken

 

Brede collectie overhemden

In Utrecht en omgeving is Nick & Son dé herenmodezaak met de grote A- merken in het assortiment . Naast Hugo Boss en Tommy Hilfiger kunt u bij ons ook terecht voor de Italiaanse merken als Diesel, Cavallaro, Tramarossa. Maar ook de stoere casual merken als Britisch Indigo en DenHam ontbreken niet in onze winkel.

Tevens kunnen wij uw keuze aan kleding perfect op maat maken. Bij ons bent u verzekerd van eerlijk advies van kleding wat bij u past. Nieuwsgierig geworden naar onze winkel? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen.

Contact

Kom langs in onze vernieuwde winkel