Onze winkel

Nick & Son, Fashion For Men is gevestigd in Houten. Al sinds 1997 geloven wij in onze persoonlijke service, specialisme en aandacht voor de klant. Kleding communiceert een identiteit; uw identiteit.
Een outfit moet bij u passen. Niet alleen bij uw karakter, maar ook bij uw smaak en het draagmoment.
De collecties bij Nick & Son, Fashion for Men zit boordevol bijzondere finesses, die het totaalplaatje van uw outfit onderscheidend maken door de toevoeging van subtiele speelse elementen. Denk hierbij aan verrassende afwerkingen en details in contrasterende kleuren.

 

Wij verwelkomen u graag om onze nieuwe collecties te tonen en u te adviseren bij het maken van uw keuzes. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een Italiaanse Latte macchiato, Cappuccino en Espresso aan onze bar de CUYPERIJ.
Bij Nick & Son, Fashion For Men vindt u een groot aantal kwaliteitsmerken onder één dak en zijn we zeven dagen per week open. Alle zondagen open van 12:00 – 17:00 uur. Parkeren kan zo goed als voor deur. Makkelijker kunnen wij het niet maken.
Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Contact

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T (030) 634 29 43
sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

 

Nick & Son

In onze herenkleding speciaalzaak geven wij u graag een goed en eerlijk advies, zodat u de garderobe vindt die bij u past. Met het zeer uitgebreide aanbod van diverse merken die u in onze kledingwinkel te Houten kunt vinden, gaat dat gegarandeerd lukken.

Onze winkel is met ruim 500 vierkante meter zeer ruim ingericht met vele verschillende kwaliteitsmerken. Naast veel ruimte voor de mannenmode in onze winkel te Utrecht beschikken wij tevens over een maatwerkafdeling. Ook voor een pak op maat bent u dus bij Nick & Son Fashion for Men aan het juiste adres.

Bij Nick & Son Fashion for Men  vindt u de complete kledinglijn van het kledingmerk Hugo Boss. Van accessoires en underwear tot kostuums en jeans. Wij vinden het belangrijk dat je je goed voelt in je kleding. Hugo Boss Kleding moet bij je passen, het moet je persoonlijkheid benadrukken. Daarnaast hebben we ook nog andere labels, zoals Cavallaro, Profuomo, Melik, Roy Robson. Wij geven u goed advies, persoonlijke bediening en we helpen je graag bij het vinden van de perfecte garderobe.

 

DSC_0068                              

Persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in uw kleding. Dan straalt u dat ook uit. Daarom moet de kleding bij u passen en uw persoonlijkheid benadrukken. Wij geven u graag goed en eerlijk advies, zodat u de garderobe vindt die bij u past.Wij bieden u zelfs de mogelijkheid een afspraak te maken met een van onze mode-adviseurs zodat u zeker weet dat er iemand volledig ter uw beschikking staat.

Afspraak persoonlijke service

 

Een greep uit onze merken

hugo1            pme                     

Meer merken

 

 

Kom langs in onze vernieuwde winkel

  Winkel adres

  Passage Het Rond 131
  3995 DP Houten

 • Contact

  T: 030 634 29 43
  E: sjoerd@nickandson.nl