Vermaakservice bij Nick & Son Fashion for men in Houten

 
Kleermaker UtrechZoekt u een kleermaken in Houten of in de omgeving van Utrecht? Kom dan langs!

- Moeten er mouwen of broekspijpen worden ingekort?
- Een ritsje van een pak opnieuw laten stikken?
- Uw gevraagde reparatie snel en goed laten uitvoeren?

In onze herenkleding speciaalzaak in Houten bieden wij de service van een kleermaker, en wat voor één.

Ekrem (*zie foto) is al jarenlang onze steun en toeverlaat als er herenmode moet worden vermaakt. Een vakman pur sang. Een loyale, positief ingestelde collega, die klanten weer met een glimlach naar buiten laat wandelen.

Utrecht en omgeving kent vele kleermakers en kledingzaken waar u terecht kunt om een pak op maat laten maken of een kostuum vermaken. 

Bij Nick & Son Fashion for Men in Houten vind u echter een bijzonder totaalconcept.

U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een professionele kleermaker in Utrecht. Of wilt u misschien een maatpak kopen? een trouwpak kopen? Ook dat is mogelijk!

Bent u specifiek op zoek naar een maatpak van eens pecifiek merk? In onze kledingwinkel vind u het allemaal.

Uw kleermaker in Utrecht voor een kostuum op maat is Nick & Son


Als kleermaker in Utrecht en omgeving kunnen wij voor u de mooiste herenkostuums aanmeten en vermaken. Voor een kostuum vermaken uit onze collectie kunt u iedere openingsdag bij ons terecht.

Een pak op maat laten maken is een van de vele mogelijkheden bij kleermaker Nick & Son Fashion for Men in regio Utrecht. U kunt een prachtig pak uit onze collectie kiezen, een fraai exemplaar van onze Hugo Boss pakken. Deze maken wij vervolgens geheel voor u op maat.

We creëren een uitstekende pasvorm zodat uw nieuwe kostuum u als gegoten zit. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid in onze winkel te wachten terwijl wij uw nieuwe kostuum direct vermaken. U kunt in de tussentijd onze uitgebreide collectie herenkleding bekijken en passen. Of u drinkt een heerlijke Italiaanse koffie in onze bar.
Maak wel eerst een afspraak!

Kleding laten vermaken in Utrecht

Nick & Son Fashion for Men is uw adres voor kleding vermaken in Utrecht en omgeving. U kunt bij onze winkel in Houten twee uur gratis parkeren. We hebben dus de tijd om u van top tot teen op te meten en al uw wensen te noteren. In de regio Utrecht zijn veel kleermakers te vinden, Nick & Son is een bijzonder adres! Kleding vermaken, kostuum op maat laten maken, trouwpak kopen.

Wij bieden veel mogelijkheden en uitstekende service. Voor meer informatie over kleding vermaken kunt u contact met ons opnemen. Of blijf op de hoogte van ons nieuws en de aanbiedingen met onze nieuwsbrief.

Bellen: 030-6342934
Mailen: herenmode@nickandson.nl