Naar boven

Over ons

NICK & SON

Nick & Son, Fashion For Men is gevestigd in Houten. Al sinds 1997 geloven wij in onze persoonlijke service, specialisme en aandacht voor de klant. Kleding communiceert een identiteit; uw identiteit.

Een outfit moet bij u passen. Niet alleen bij uw karakter, maar ook bij uw smaak en het draagmoment. Nick & Son Fashion for Men is een moderne herenmodezaak in Houten, te Utrecht. U kunt dagelijks bij ons terecht voor een uitgebreide collectie van diverse vooraanstaande merken.

Wij vinden het zeer belangrijk dat u zich goed voelt in uw kleding, want dan straalt u dat ook uit. Kleding moet bij u passen, het moet uw persoonlijkheid benadrukken en u moet zich prettig voelen. Onze medewerkers voorzien u graag van een passend advies.

De collecties bij Nick & Son, Fashion for Men zit boordevol bijzondere finesses, die het totaalplaatje van uw outfit onderscheidend maken door de toevoeging van subtiele speelse elementen. Denk hierbij aan verrassende afwerkingen en details in contrasterende kleuren.

U kunt ook de winkel bekijken vanuit een virtuele tour
Bekijk Virtuele Tour

Persoonlijke service
Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in uw kleding. Dan straalt u dat ook uit. Daarom moet de kleding bij u passen en uw persoonlijkheid benadrukken. Wij geven u graag goed en eerlijk advies, zodat u de garderobe vindt die bij u past.

Wij bieden u zelfs de mogelijkheid een afspraak te maken met een van onze mode-adviseurs zodat u zeker weet dat er iemand volledig ter uw beschikking staat.

 

 
In onze herenkleding speciaalzaak geven wij u graag een goed en eerlijk advies, zodat u de garderobe vindt die bij u past. Met het zeer uitgebreide aanbod van diverse merken die u in onze kledingwinkel te Houten kunt vinden, gaat dat gegarandeerd lukken.

Onze winkel is met ruim 500 vierkante meter zeer ruim ingericht met vele verschillende kwaliteitsmerken. Naast veel ruimte voor de mannenmode in onze winkel te Utrecht beschikken wij tevens over een maatwerkafdeling. Ook voor een pak op maat bent u dus bij Nick & Son Fashion for Men aan het juiste adres.

Bij Nick & Son Fashion for Men vindt u de complete kledinglijn van het kledingmerk Hugo Boss. Van accessoires en underwear tot kostuums en jeans. Wij vinden het belangrijk dat je je goed voelt in je kleding. Hugo Boss Kleding moet bij je passen, het moet je persoonlijkheid benadrukken. Daarnaast hebben we ook nog andere labels, zoals Cavallaro, Profuomo, Melik, Roy Robson.

Wij bieden u een daadwerkelijke merkbeleving door een gevarieerd aanbod dat altijd is afgestemd op de laatste mode. Wij zijn een Hugo Boss winkel, Tommy Hilfiger winkel, Cavallaro winkel, maar ook jouw adres voor Diesel mannenmode, Denham broeken, PME broeken en nog veel meer.

Wat u ook zoekt, u bent bij ons aan het juiste adres. Kom zeker een keer langs in onze winkel om te bekijken wat wij allemaal voor u hebben. Van diverse merken tot diverse kledingstukken. Waar u ook naar op zoek bent, Nick & Son Fashion for Men heeft het in haar collectie.

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden
maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

Pakken op maat
Nick & Son is als uw adres voor herenmode te Utrecht tevens uw winkel voor pakken op maat. Onze maatwerkafdeling kan voor u prachtige pakken op maat samenstellen en vanzelfsprekend zal deze geheel naar uw wensen ingevuld worden. U heeft hierin alle keuze. Van de kleur tot de knopen en van de garen tot de stof.

Een kostuum op maat laten maken is iets waar u zich naderhand zeer fijn in zult voelen. U bepaalt immers de samenstelling en dat zal geheel op maat zijn, zodat het u als gegoten zit. Dat is niet het enige, want u bent tevens welkom voor andere kleding op maat laten maken. Denk dan aan overhemden, colberts en pantalons.

Als u bij ons één van de Hugo Boss pakken, Corneliani pakken of pakken van een ander merk aanschaft, welke ietwat op uw postuur aangepast moet worden, dan is dat mogelijk. Een kostuum vermaken terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie aan onze bar. Ook dat is Nick & Son Fashion for Men. Uw winkel voor herenmode en voor een pak op maat laten maken en vermaken.

Maak vandaag nog een afspraak voor een pak op maat laten maken!