Maatwerk bij Nick & Son Fashion for Men in Houten


Maatwerk bij Nick & Son
Naast het grote assortiment dat wij verkopen in onze winkel, is het mogelijk om kleding op maat te laten maken & bestellen. Dus heeft u bijvoorbeeld een bijzondere gelegenheid waarvoor u graag een mooi pak op maat wilt laten maken? Dan is dit zeker mogelijk bij ons. Voor maatwerk is het verstandig om een afspraak te maken met één van onze specialisten. We maken een tijdslot vrij, u krijgt de volle aandacht in het tijdsbestek dat nodig is om uw wensen te realiseren. Mocht het nodig zijn om extra tijd en aandacht te besteden aan uw wensen, geen probleem. Wij passen ons aan.

Wat doen wij in maatwerk?
- Kostuums.
- Gilets.
- Coats.
- Pantalons.
- Overhemden.

Zoals u ziet doen wij eigenlijk alles wat mogelijk is in maatwerk. Afhankelijk van datgene wat u besteld, zal de levertijd variëren. De kosten van het maatwerk dat u graag zou willen, zijn afhankelijk van uw wensen en eventuele bijkomede extra's, de gekozen stof, knoopjes en verdere details aan het maatwerk item. In principe werken wij met twee vaste leveranciers voor het maatwerk dat u bij ons besteld. The makers levert ons de kostuums, gilets,coats en pantalons.Eton is onze leveranciers als het gaat om maatwerk in overhemden.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u een afspraak maakt maatwerk te gaan samenstellen, heeft u misschien al een idee van wat u wilt. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben wij zat inspiratie om u verder te helpen. de eerste afspraak staat in het teken van een kennismaking met u, als klant. De wensen en de gelegenheid waarvoor we een item gaan samenstellen. Vervolgens gaan we in gesprek om te kijken welke stofsoort, kleur en eventuele extra's goed voelen bij uw wensen.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken? Neem dan gerust contact op. 030-6342934 of mail naar herenmode@nickandson.nl