Gelegenheidskleding Utrecht

Kleren maken de man. Natuurlijk wil je goed voor de dag komen, maar liever geen uren steken in het vinden van de perfecte outfit..


Een passende outfit voor ieder moment
Staat er een bijzondere gelegenheid voor de deur waar je je goed voor wilt kleden? Mag het nét wat strakker, mooier en specialer zijn? Dan ben je bij Nick & Son Fashion For Men aan het juiste adres. Gelegenheidskleding moet jou laten stralen en een tandje meer klasse uitstralen dan je dagelijkse outfit. Dit komt terug in de keuze voor ontwerp, kleur en materialen. Laat je inspireren en adviseren bij Nick & Son Fashion For Men.

Een sollicitatie
Op zoek naar je droombaan en volop aan het solliciteren? De eerste indruk is binnen 10 seconden gemaakt, zorg dat die goed is! Aan je kleding hoeft het niet te liggen. Onderzoek de dresscode bij de organisatie en kies een passende outfit. Ga voor kleuren die jou laten stralen, mooie stoffen en een goede fit. Vergeet je de schoenen niet? Zorg in ieder geval dat ze schoon zijn en passen bij je broek.
 
Dat bijzondere jubileum
Jubileum op je werk? Daar mag je trots op zijn! Deze bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere outfit, er zullen ten slotte een hoop foto’s gemaakt worden. Uiteraard draait dit moment om jou en is het belangrijk om er zoveel mogelijk van te kunnen genieten. Ga dus voor een outfit die lekker zit, met fijne stoffen en een goede pasvorm. Fleur het geheel op met een opvallende print.

Een bruilof
Een bruiloft in je agenda? Ga voor een stijlvolle outfit gecombineerd met de juiste schoenen en kom goed voor de dag. Een prachtig kostuum, fris wit overhemd en eventueel een mooie stropdas. Een pak is altijd goed, samen met jou stellen we een stijlvolle casual outfit samen waarin je stralend verschijnt op het feest.

 
Onze adviseurs helpen je met het vinden van de perfecte outfit voor iedere gelegenheid, compleet met schoenen en accessoires. Kom langs of plan een afspraak in met een personal shopper, en laat je van top tot teen in het nieuw steken.

Klop aan bij Nick & Son Fashion For Men, laat je adviseren en verschijn stijlvol op iedere gelegenheid en kleedmoment..