Trouwpak Utrecht kopen

Trouwpak Kopen Utrecht

Een trouwpak kopen doet u bij Nick & Son Fashion for Men in Houten! Onze maatwerkspecialist werkt met de beste kwaliteit stoffen en fournituren. Daarnaast heeft u ook nog eens keuze uit een legio aan kleuren, stoffen en afwerkingen. Wij maken uw trouwpak volledig naar wens en perfect op maat. De mooiste dag van uw leven moet u natuurlijk een perfect passend en bijzonder trouwpak dragen.

Een trouwpak kopen is iets waar veel mannen tegenop zien. De meeste mannen houden niet van winkelen en al helemaal niet van kleding passen.

Laat u adviseren over uw Trouwkostuum
Ons advies is om toch echt wel even de tijd te nemen als u een trouwoutfit gaat kopen. Kom langs in onze herenmodezaak of maak een afspraak met onze maatwerkspecialist en laat u adviseren door onze aardige en professionele medewerkers.

Wij raden aan om je moeder en/of je schoonmoeder mee te nemen. Het is de bedoeling dat jij goed bij het thema van de bruiloft en de bruidsjurk past. De kans zit er dik in dat je moeder of schoonmoeder is mee geweest om de jurk uit te zoeken. Zij kunnen eventueel advies geven of doorgeven aan het personeel wat wel en niet matcht bij de bruid. Je kan natuurlijk ook wat vrienden of familieleden mee en wij zorgen voor heerlijke koffie tijdens het wachten. Wilt u een Trouwkostuum kopen dat als gegoten zit? Maak dan een afspraak met onze maatwerkspecialist in onze winkel of bij u thuis. Wilt u meer tips over trouwpakken kopen kijk dan eens op Trouwen in Nederland.


Een trouwpak op maat laten maken

Heel belangrijk bij een trouwpak kopen is dat het kostuum u goed past en perfect bij u past. U moet zich er echt 100% comfortabel en op uw gemak in voelen. U moet zich er lekker in kunnen bewegen en de uitstraling van het pak moet matchen met de bruidsjurk en een eventueel het thema van de dag.

Wij adviseren u hier graag over! Een trouwpak kopen in onze herenkleding speciaalzaak betekent dat wij eerst naar u wensen luisteren en dan samen kijken naar de perfecte stof, fournitouren en model. U wilt toch ook shinen op de mooite dag van uw leven!

Onze maatwerkspecialist maakt uw trouwpak op maat en is dan helemaal passend op uw lichaam. Na vier weken is uw trouwpak klaar en kunt u deze komen doorpassen. We bekijken dan of er nog aanpassingen nodig zijn of dat het trouwpak kopen in een keer geslaagd is. Bij Nick & Son Fashion for Men voelt u zich op uw gemak en nemen wij de tijd voor u en uw wensen. Bij ons is een trouwpak kopen een ervaring op zich!

Bezoek de winkel


Trouwpakken in Houten, Utrecht
Ben je op zoek naar een winkel in trouwpakken in Utrecht en omgeving? Nick & Son Fashion for Men ios Gevestigd in Houten en heeft een aantal grote voordelen.
  • Ons winkelpand ligt aan Het Rond en is makkelijk bereikbaar.
  • De eerste 2 uur kun je gratis parkeren.
  • Wat wil je nog meer? Je hoeft niet meerdere winkels met trouwoutfit in Utrecht af te struinen.
  • Bij ons slaag je gegarandeerd!
  • Heb je een mooi pak gevonden waar je in wilt trouwen?
  • Dan vermaken wij deze indien nodig of maken deze volledig op maat voor jou, zodat het pak je op de grote dag als gegoten zit.
Kies je voor gemak en service als het gaat om trouwpakken in Utrecht?
Maak dan een afspraak en laat een trouwpak aanmeten in onze winkel.