Maatpak Utrecht

U bent op zoek naar een maatpak in Utrecht en omgeving! Nick & Son Fashion for Men is gespecialiseerd in maatpakken voor mannen. Onze herenkleding speciaalzaak bestaat sinds 1997 en is gevestigd aan Het Rond in Houten. Een ideale locatie als u een maatpak in Utrecht of omgeving wil kopen. De eerste twee uur kunt u gratis parkeren zo goed als voor de deur. Alle tijd en aandacht dus om uw nieuwe maatpak aan te kunnen meten! Die tijd en aandacht vinden wij heel belangrijk. Als u een nieuw maatpak aanschaft, dan wilt u er zeker van zijn dat deze als gegoten zit en goed bij u past.
 
Een maatpak in Utrecht kopen doet u dus bij Nick & Son! Wij bieden een totaalconcept in onze winkel. U vindt hier meer dan 20 hoogstaande herenkledingmerken, kunt een kostuum op maat laten maken en daarnaast genieten van heerlijke Italiaanse koffie aan onze bar de CUYPERIJ.
 
Heeft u interesse en wenst u persoonlijke adviezen tijdens uw zoektocht naar het maatpak wat bij u past? Dan vragen wij u een afspraak met ons te maken zodat wij u alle aandacht kunnen garanderen.
 
Afspraak maken

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T (030) 634 29 43
sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

 

Pak op maat laten maken

Een pak op maat laten maken is niet alleen een investering, maar ook een uitgebreid proces. Het is belangrijk om goed de tijd te nemen voor het laten aanmeten van uw nieuwe maatpak. Utrecht heeft vele herenmodezaken waar u terecht kunt voor een nieuw pak of een nieuw kostuum. Bij ons krijgt u gegarandeerd extra service, persoonlijke aandacht en een heerlijke kop echte koffie aan onze bar. Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar wat goed bij u past. Als u een maatpak op maat wil laten maken met een perfecte pasvorm die ook nog eens comfortabel zit, dan helpen wij u graag!

U kunt voor uw nieuwe maatpak in Utrecht kiezen uit vele opties. Samen met u bepalen we het soort stof, de kleur en het type garen. We maken een keuze uit knopen en manchetten, sluitingen en zijsplitten. Uw nieuwe maatpak ligt na vier weken klaar in onze winkel.

Afspraak maken

 

Kostuum kopen Utrecht

Voor een kostuum kopen in Utrecht kunt u dus met vertrouwen terecht bij Nick & Son Fashion for Men. Ons totaalconcept heeft zich ruimschoots bewezen. Wij hebben een trouwe klantenkring die regelmatig bij ons terugkomt voor een kostuum kopen in Utrecht en omgeving. U kunt bij ons herenkleding kopen van diverse merken, een maatpak kopen, een trouwpak kopen en bent daarbij altijd verzekerd van deskundig en persoonlijk advies. Onze missie is dat u zich prettig voelt in de kleding die u bij ons koopt. Een kostuum kopen in Utrecht moet vooral leuk zijn en daarom nodigen we u uit in onze winkel. Kom het zelf ervaren!

Wilt u op de hoogte blijven van collecties, acties, etc… Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Kom langs in onze vernieuwde winkel

  Winkel adres

  Passage Het Rond 131
  3995 DP Houten

 • Contact

  T: 030 634 29 43
  E: sjoerd@nickandson.nl