Maatpak kopen

Maatpak kopen - nick & son

 

 

Wilt u een maatpak kopen die perfect aansluit op uw afmetingen? Kom dan langs bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. Dé herenkleding speciaalzaak waar u een maatpak kunt kopen in Utrecht.

 

Bij ons is een maatpak kopen een prettige ervaring.  Onze medewerkers / modeadviseurs geven u eerlijk en persoonlijk advies waarbij u alle vrijheid heeft in de samenstelling en uitstraling van uw nieuwe maatpak.

 

Wilt u een maatpak kopen voor uw werk of voor een andere bijzondere gelegenheid? Maak dan vandaag nog een afspraak met de maatwerkspecialist van Nick & Son Fashion for Men .

 

U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel, ook zonder afspraak! Wij staan altijd garant voor persoonlijk, eerlijk advies en helpen u graag aan een comfortabele outfit wat past bij de betreffende gelegenheid.

 

Wij zien u graag in de winkel, ook als u alleen even wilt komen kijken naar onze collecties. Als u vragen heeft of advies wenst bij het passen van een casual outfit of bij een maatpak kopen.

 

Het is ook mogelijk een afspraak te maken bij u thuis of op kantoor. Onze maatwerkspecialist komt naar u toe!

 

Afspraak maken

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Maatpak kopen in Utrecht en omgeving

U kunt bij ons een maatpak kopen. Wij hebben ruime keus in textiel, afwerking en modellen. Wij zijn ook een herenmodezaak in omgeving Utrecht waar u terecht kunt voor casual en zakelijke outfits.

In onze winkel hebben een regelmatig wisselende en uitgebreide collectie herenkleding van verschillende toonaangevende merken. Denk hierbij aan merken als:

  • Diesel
  • PME Legend
  • G-star RAW
  • Hugo Boss
  • Tommy Hilfiger
  • Cavallaro

Cavallaro Napoli Men's Collection fall/winter 2016

 

Ook bieden wij als herenmode speciaalzaak in Utrecht en omgeving de volgende diensten aan:

Misschien wilt u niet alleen een maatpak kopen, maar is uw hele garderobe eens toe aan een opfrisbeurt?

Bij Nick & Son Men’s Fashion kunnen wij kostuums vermaken uit de bestaande collectie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor herenkleding voor diverse gelegenheden.

Wij kijken dan samen met u gelijk naar optimale combinatiemogelijkheden en ontvangt u persoonlijk en eerlijk advies van onze modespecialisten

Bezoek onze winkel

 

Overhemd op maat kopen in Utrecht

Als herenkleding speciaalzaak kunt u ook bij ons terecht voor een overhemd op maat in Utrecht en omgeving. U kunt bij ons een pak op maat laten maken en hier een bijpassend overhemd op maat bij kiezen. Op onze website kunt u meer lezen over onze werkwijze en de verschillende merken herenkleding die wij in onze winkel verkopen.

Hugo Boss overhemden collectie Nick & Son

Wilt u maatpak kopen of een overhemd op maat laten maken?

Dan bent u van harte welkom bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. De openingstijden en het adres vindt u op onze contactpagina. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken! Dan maken wij een dienstdoende modespecialist speciaal voor u vrij.

Afspraak maken

Kom langs in onze vernieuwde winkel