Maatpak kopen

Wilt u een maatpak kopen dat precies voor uw lichaamsbouw gemaakt is? Kom dan langs bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. Een herenkleding speciaalzaak waar u een kostuum op maat kunt laten maken. Wij zorgen dat een maatpak kopen in onze winkel een prettige ervaring is. Onze medewerkers geven u eerlijk en persoonlijk advies, waarbij u alle vrijheid heeft in de samenstelling en uitstraling van uw nieuwe maatpak. Wilt u een maatpak kopen voor uw werk of voor een bijzondere gelegenheid? Maak vandaag nog een afspraak met Nick & Son Fashion for Men voor een kostuum of pak op maat. U bent van harte welkom in onze winkel voor persoonlijk advies en het aanmeten van uw nieuwe maatpak.

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T (030) 634 29 43
sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

 

Maatpak kopen in een herenkleding speciaalzaak

U kunt bij ons een maatpak kopen, maar wij zijn ook een herenmodezaak in omgeving Utrecht. In onze winkel hebben een regelmatig wisselende en uitgebreide collectie herenkleding van verschillende toonaangevende merken. Denk hierbij aan Diesel, PME Legend, G-star RAW, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Cavallaro.

Ook bieden wij als kleermaker in Utrecht en omgeving de volgende diensten aan:

Misschien wilt u niet alleen een maatpak kopen, maar is uw hele garderobe eens toe aan een opfrisbeurt? Bij Nick & Son Fashion for Men kunnen wij kostuums vermaken uit de collectie, maar kunt u ook nieuwe confectie kledingstukken kopen. Wij kijken dan samen met u gelijk naar optimale combinatiemogelijkheden.

Bezoek onze winkel

Overhemd op maat Utrecht

Als herenkleding speciaalzaak kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een overhemd op maat in Utrecht en omgeving. U kunt bij ons een pak op maat laten maken en hier een bijpassend overhemd op maat bij kiezen. Op onze website kunt u meer lezen over onze werkwijze en de verschillende merken herenkleding die wij in onze winkel verkopen. Wilt u maatpak kopen of een overhemd op maat laten maken? Dan bent u van harte welkom bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. De openingstijden en het adres vindt u op de pagina Contact. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken!

Afspraak maken

Kom langs in onze vernieuwde winkel

  Winkel adres

  Passage Het Rond 131
  3995 DP Houten

 • Contact

  T: 030 634 29 43
  E: sjoerd@nickandson.nl