Maatpak Kopen

Wilt u een maatpak kopen die perfect aansluit op uw afmetingen? Kom dan langs bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. Dé herenkleding speciaalzaak waar u een maatpak kunt kopen in Utrecht. Bij ons is een maatpak kopen een prettige ervaring.  Onze medewerkers / modeadviseurs geven u eerlijk en persoonlijk advies waarbij u alle vrijheid heeft in de samenstelling en uitstraling van uw nieuwe maatpak.

Wilt u een maatpak kopen voor uw werk of voor een andere bijzondere gelegenheid? Maak dan vandaag nog een afspraak met de maatwerkspecialist van Nick & Son Fashion for Men . U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze winkel, ook zonder afspraak! Wij staan altijd garant voor persoonlijk, eerlijk advies en helpen u graag aan een comfortabele outfit wat past bij de betreffende gelegenheid. 

Wij zien u graag in de winkel, ook als u alleen even wilt komen kijken naar onze collecties. Als u vragen heeft of advies wenst bij het passen van een casual outfit of bij een maatpak kopen. Het is ook mogelijk een afspraak te maken bij u thuis of op kantoor. Onze maatwerkspecialist komt naar u toe!

Maatpak kopen in de Utrecht en omgeving

U kunt bij ons een maatpak kopen. Wij hebben ruime keus in textiel, afwerking en modellen. Wij zijn ook een herenmodezaak in omgeving Utrecht waar u terecht kunt voor casual en zakelijke outfits.

In onze winkel hebben een regelmatig wisselende en uitgebreide collectie herenkleding van verschillende toonaangevende merken. Denk hierbij aan merken als:

  • Diesel
  • PME Legend
  • G-star RAW
  • Hugo Boss
  • Tommy Hilfiger
  • Cavallaro 

Ook bieden wij als herenmode speciaalzaak in Utrecht en omgeving de volgende diensten aan:

Misschien wilt u niet alleen een maatpak kopen, maar is uw hele garderobe eens toe aan een opfrisbeurt?

Bij Nick & Son Men’s Fashion kunnen wij kostuums vermaken uit de bestaande collectie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor herenkleding voor diverse gelegenheden.

Wij kijken dan samen met u gelijk naar optimale combinatiemogelijkheden en ontvangt u persoonlijk en eerlijk advies van onze modespecialisten

Overhemd op maat kopen in Utrecht

Als herenkleding speciaalzaak kunt u ook bij ons terecht voor een overhemd op maat in Utrecht en omgeving. U kunt bij ons een pak op maat laten maken en hier een bijpassend overhemd op maat bij kiezen. Op onze website kunt u meer lezen over onze werkwijze en de verschillende merken herenkleding die wij in onze winkel verkopen.

Wilt u maatpak kopen of een overhemd op maat laten maken?

Dan bent u van harte welkom bij Nick & Son Fashion for Men in Houten. De openingstijden en het adres vindt u op onze contactpagina. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken! Dan maken wij een dienstdoende modespecialist speciaal voor u vrij.

Hugo Boss overhemden collectie Nick & Son

Heeft u aanvullend vragen? Neem dan contact met ons op