Kostuum vermaken

Nick & Son Fashion for Men biedt als exclusieve service voor haar klanten de mogelijkheid het net aangeschafte kledingstuk te vermaken. Als u een prachtig kostuum ziet, maar deze is net iets te groot, dan kan ons team voor u het kostuum vermaken.

 

kleding vermaken

 

Doordat wij deze mogelijkheid bieden, terwijl u geniet van een lekker kopje Italiaanse koffie aan de bar, gaat u altijd met het kostuum in de juiste maat naar huis.

 

kopje koffie in de winkel van Nick & Son

Een kostuum vermaken is één van de mogelijkheden die Nick & Son Fashion for Men u biedt, maar ook kunnen wij andere kledingstukken voor u vermaken zoals pantalons, jeans en overhemden.

 

Alles wat u in onze winkel aanschaft kunnen wij indien nodig direct voor u vermaken. Van jeans tot colberts en van overhemden tot pakken. Uw heeft altijd de garantie dat u met kleding op maat onze winkel verlaat en dat is natuurlijk waar u zich prettig in voelt.

 

Bij Nick & Son Fashion for Men kunt u dagelijks terecht voor een kostuum en wij kunnen dit kostuum vermaken terwijl u wacht.

 

 

Een extra service waar u zich als klant prettig bij voelt, omdat onze medewerkers u zullen volgen in uw wensen. Voor meer informatie over een kostuum vermaken kunt u contact opnemen of bezoek onze winkel.

Contact Bezoek onze winkel

 

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Kostuum vermaken op maat in Utrecht

Een kostuum vermaken doen wij voor alle kostuums uit onze collectie. Dit gebeurt terwijl u wacht, maar als u liever gelijk een kostuum op maat heeft, dan kan u ook bij ons terecht voor een kostuum op maat laten maken.

 

Een kostuum op maat laten maken gebeurt met de hoogste nauwkeurigheid en u heeft hierbinnen zeer veel keuze. Dit varieert van de stof tot de knopen en van de sluitingen tot de garen. Een kostuum op maat laten maken is voor u als klant ideaal, u gaat met het perfecte maatpak de deur uit.

 

Om een kostuum op maat te laten maken dient u wel een afspraak te maken. Dat kunt u gemakkelijk doen via de knop hieronder. Als u onze winkel bezoekt en u wilt direct uw aangeschafte kostuum vermaken, dan kan dat terwijl u wacht.

Afspraak maken

Kom langs in onze vernieuwde winkel