Kostuum op maat laten maken

  • Nick & Son Fashion for Men is uw adres voor een kostuum op maat laten maken. Onze medewerkers geven u een eerlijk en helder advies, zodat het kostuum op maat laten maken bij Nick & Son Fashion for Men een plezier is.

U krijgt hierbij alle vrijheid in de samenstelling, welke wij dan voor u op maat laten maken, ook in grotere maten als een maat 60, 62 of 30,32.  Een maatpak zit altijd beter dan een gewoon pak, dus geniet van de services van Nick & Son Fashion for Men.

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Heren kostuums op maat

Een kostuum op maat laten maken is zeer uitgebreid, want wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit alles wat hierbij komt kijken.

U mag zelf de keuze maken hoe uw herenkostuum eruit gaat zien. U bepaalt zelf over de volgende materialen:

  • stof van het kostuum
  • kleur
  • soort garen
  • knopen
  • sluitingen
  • zijsplitten
  • en meer..

U wordt van top tot teen opgemeten in onze winkel en wij noteren al uw wensen. Nadien gaan wij voor u aan de slag en na 4 weken kunt u uw kostuum op maat afhalen in onze winkel.

Een kostuum laten maken is gemakkelijk, een prettige ervaring en het resultaat is gegarandeerd volgens uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of maak een afspraak.

Contact

Kostuum vermaken

Een pak op maat laten maken is één van de mogelijkheden bij Nick & Son Fashion for Men. U kunt echter ook één van de prachtige pakken uit onze collectie kiezen, welke wij voor u op maat maken. Wij bieden met onze service de mogelijkheid direct een kostuum te vermaken terwijl u wacht.

Nick & Son Fashion for Men onderscheidt zich daarmee, want naast een kostuum op maat laten maken is de extra service van een kostuum vermaken een alternatieve optie waardoor u voor pakken op maat altijd bij ons terecht kunt.

Kleding op maat laten maken, een kostuum op maat laten maken, het is allemaal mogelijk. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. U kunt voor alles bij Nick & Son Fashion for Men terecht. Maakt u wel eerst een afspraak met ons voor een kostuum op maat laten maken?

Voor een kostuum vermaken kan u dagelijks bij ons terecht. Wel geldt dit enkel voor de kostuums die u in onze collectie aantreft. Wij houden u graag op de hoogte van onze services en ons assortiment. Meldt u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

Afspraak maken Nieuwsbrief

Kom langs in onze vernieuwde winkel