Kostuum op maat laten maken

Nick & Son Fashion for Men is uw adres voor een kostuum op maat laten maken. Onze medewerkers geven u een eerlijk en helder advies, zodat het kostuum op maat laten maken bij Nick & Son Fashion for Men een plezier is.

U krijgt hierbij alle vrijheid in de samenstelling, welke wij dan voor u op maat laten maken, ook in grotere maten als een maat 60, 62 of 30,32.  Een maatpak zit altijd beter dan een gewoon pak, dus geniet van de services van Nick & Son Fashion for Men.

KOSTUUM VERMAKEN

Een pak op maat laten maken is één van de mogelijkheden bij Nick & Son Fashion for Men. U kunt echter ook één van de prachtige pakken uit onze collectie kiezen, welke wij voor u op maat maken. Wij bieden met onze service de mogelijkheid direct een kostuum te vermaken terwijl u wacht.

Nick & Son Fashion for Men onderscheidt zich daarmee, want naast een kostuum op maat laten maken is de extra service van een kostuum vermaken een alternatieve optie waardoor u voor pakken op maat altijd bij ons terecht kunt.

Kleding op maat laten maken, een kostuum op maat laten maken, het is allemaal mogelijk. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. U kunt voor alles bij Nick & Son Fashion for Men terecht. Maakt u wel eerst een afspraak met ons voor een kostuum op maat laten maken?

Voor een kostuum vermaken kan u dagelijks bij ons terecht. Wel geldt dit enkel voor de kostuums die u in onze collectie aantreft. Wij houden u graag op de hoogte van onze services en ons assortiment. Meldt u vandaag nog aan voor de nieuwsbrief.

HEREN KOSTUUMS OP MAAT

Een kostuum op maat laten maken is zeer uitgebreid, want wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit alles wat hierbij komt kijken.

U mag zelf de keuze maken hoe uw herenkostuum eruit gaat zien. U bepaalt zelf over de volgende materialen:

  • stof van het kostuum
  • kleur
  • soort garen
  • knopen
  • sluitingen
  • zijsplitten
  • en meer..

U wordt van top tot teen opgemeten in onze winkel en wij noteren al uw wensen. Nadien gaan wij voor u aan de slag en na 4 weken kunt u uw kostuum op maat afhalen in onze winkel.

Een kostuum laten maken is gemakkelijk, een prettige ervaring en het resultaat is gegarandeerd volgens uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of maak een afspraak.

Heeft u aanvullend vragen? Neem dan contact met ons op