Kleermaker Utrecht

Zoekt u een kleermaker in Utrecht? In onze herenkleding speciaalzaak in Houten bieden wij ook de service van een kledingmaker. Utrecht en omgeving kent vele kleermakers en kledingzaken waar u terecht kunt om een pak op maat laten maken of een kostuum vermaken.

Bij Nick & Son Fashion for Men in Houten vind u echter een bijzonder totaalconcept. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een professionele kleermaker in Utrecht. Of wilt u misschien een maatpak kopen? een trouwpak kopen?

Bent u specifiek op zoek naar Hugo Boss pakken? In onze kledingwinkel vind u het allemaal.

kleermaker in Utrecht in de winkel van Nick and Son

Uw kleermaker in Utrecht voor een kostuum op maat is Nick & Son

Als kleermaker in Utrecht en omgeving kunnen wij voor u de mooiste herenkostuums aanmeten en vermaken. Voor een kostuum vermaken uit onze collectie kunt u iedere openingsdag bij ons terecht.

Een pak op maat laten maken is een van de vele mogelijkheden bij kleermaker Nick & Son Fashion for Men in regio Utrecht. U kunt een prachtig pak uit onze collectie kiezen, een fraai exemplaar van onze Hugo Boss pakken. Deze maken wij vervolgens geheel voor u op maat.

We creëren een uitstekende pasvorm zodat uw nieuwe kostuum u als gegoten zit. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid in onze winkel te wachten terwijl wij uw nieuwe kostuum direct vermaken. U kunt in de tussentijd onze uitgebreide collectie herenkleding bekijken en passen. Of u drinkt een heerlijke Italiaanse koffie in onze bar. Maak wel eerst een afspraak!

Kleding laten vermaken in Utrecht

Nick & Son Fashion for Men is uw adres voor kleding vermaken in Utrecht en omgeving. U kunt bij onze winkel in Houten twee uur gratis parkeren. We hebben dus de tijd om u van top tot teen op te meten en al uw wensen te noteren. In de regio Utrecht zijn veel kleermakers te vinden, Nick & Son is een bijzonder adres! Kleding vermaken, kostuum op maat laten maken, trouwpak kopen.

Wij bieden veel mogelijkheden en uitstekende service. Voor meer informatie over kleding vermaken kunt u contact met ons opnemen. Of blijf op de hoogte van ons nieuws en de aanbiedingen met onze nieuwsbrief!

Kleding laten vermaken in Utrecht

Heeft u aanvullend vragen? Neem dan contact met ons op