Kleermaker Utrecht

Zoekt u een kleermaker in Utrecht? In onze herenkleding speciaalzaak in Houten bieden wij ook de service van een kledingmaker.

 

kleermaker in Utrecht in de winkel van Nick and Son

Utrecht en omgeving kent vele kleermakers en kledingzaken waar u terecht kunt om een pak op maat laten maken of een kostuum vermaken.

 

Bij Nick & Son Fashion for Men in Houten vind u echter een bijzonder totaalconcept.

 

U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een professionele kleermaker in Utrecht. Of wilt u misschien een maatpak kopen? een trouwpak kopen?

 

Of bent u specifiek op zoek naar Hugo Boss pakken? In onze kledingwinkel vind u het allemaal.

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

 Uw kleermaker in Utrecht voor een kostuum op maat is Nick & Son

Als kleermaker in Utrecht en omgeving kunnen wij voor u de mooiste herenkostuums aanmeten en vermaken. Voor een kostuum vermaken uit onze collectie kunt u iedere openingsdag bij ons terecht.

Een pak op maat laten maken is een van de vele mogelijkheden bij kleermaker Nick & Son Fashion for Men in regio Utrecht. U kunt een prachtig pak uit onze collectie kiezen, een fraai exemplaar van onze Hugo Boss pakken. Deze maken wij vervolgens geheel voor u op maat.

We creëren een uitstekende pasvorm zodat uw nieuwe kostuum u als gegoten zit. Als extra service bieden wij u de mogelijkheid in onze winkel te wachten terwijl wij uw nieuwe kostuum direct vermaken. U kunt in de tussentijd onze uitgebreide collectie herenkleding bekijken en passen. Of u drinkt een heerlijke Italiaanse koffie in onze bar. Maak wel eerst een afspraak!

Afspraak maken

 

Kleding laten vermaken in Utrecht

Nick & Son Fashion for Men is uw adres voor kleding vermaken in Utrecht en omgeving. U kunt bij onze winkel in Houten twee uur gratis parkeren. We hebben dus de tijd om u van top tot teen op te meten en al uw wensen te noteren. In de regio Utrecht zijn veel kleermakers te vinden, Nick & Son is een bijzonder adres! Kleding vermaken, kostuum op maat laten maken, trouwpak kopen.

Wij bieden veel mogelijkheden en uitstekende service. Voor meer informatie over kleding vermaken kunt u contact met ons opnemen. Of blijf op de hoogte van ons nieuws en de aanbiedingen met onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Kom langs in onze vernieuwde winkel