Kledingwinkel Utrecht

Nick & Son Fashion for Men is uw kledingwinkel in UtrechtGevestigd te Houten waar wij prachtige kleding verkopen van diverse bekende en vooraanstaande merken. Als kledingwinkel Utrecht willen wij al onze klanten zo goed mogelijk bedienen en daarom treft u vakbekwame medewerkers in onze winkel aan.

 

Hugo boss collectie nick & son men's fashion winkel in Houten

 

Onze winkel biedt tevens de mogelijkheid voor een pak op maat laten maken en een kostuum vermaken als u deze in onze kledingwinkel te Utrecht heeft aangeschaft.

 

Geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl wij voor u uw kostuum vermaken of bepaal zelf hoe uw pakken op maat eruit komen te zien door de complete vrijheid in samenstelling. Nick & Son Fashion for Men is uw kledingwinkel Utrecht te Houten voor meer dan alleen kleding. Bezoek onze winkel!

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Hugo Boss winkel

Eén van onze belangrijke merken is Hugo Boss. Als Hugo Boss winkel kan u voor een uitgebreide keuze bij ons terecht. Wij hebben Hugo Boss pakken, broeken, schoenen en nog veel meer. U kunt tevens een kijkje nemen in onze webshop naar al onze Hugo Boss mannen kleding.

Nick & Son Fashion for Men heeft in haar kledingwinkel te Utrecht verschillende Hugo Boss pakken van diverse labels. U heeft hierbinnen uitgebreide keuze en wij kunnen het kostuum altijd vermaken zodat het u perfect past.

Hugo Boss pak

Bezoek onze winkel Hugo Boss mannen kleding

 

Tommy Hilfiger winkel

Naast een uitgebreid assortiment aan Hugo Boss mannen kleding bent u ook van harte welkom als uw voorkeur naar Tommy Hilfiger uitgaat. Als Tommy Hilfiger winkel kunnen wij u voorzien in alle soorten kleding.

Van jassen tot overhemden en van T-shirts tot zwembroeken. Nick & Son Fashion for Men is uw Hugo Boss winkel en tevens uw Tommy Hilfiger winkel. Dat is echter lang niet alles, want onze kledingwinkel Utrecht is tevens een Cavallaro winkel.

U begrijpt dat Nick & Son Fashion for Men breder is dan enkel de bovengenoemde merken. Om u een impressie te geven van de merken die wij als kledingwinkel Utrecht voeren, kan u een kijkje nemen op onze merken pagina.

Of beter nog, bezoek onze kledingwinkel Utrecht en laat u adviseren door onze medewerkers onder het genot van een kopje koffie. We houden u graag op de hoogte van onze winkel, meld u aan voor onze nieuwsbrief.

modellen in tommy hilfiger kleding

Nieuwsbrief

Kom langs in onze vernieuwde winkel