Kleding vermaken in Houten

Herkent u zich in een van de onderstaande problemen?

“Mijn pak is een maatje te groot geworden”

 

“Ik heb een pantalon die moet worden ingekort”

 

“Mijn nieuwe kleding zit net niet helemaal lekker. Net iets te wijd voor het mooie.”

Nick & Son Fashion for Men biedt als exclusieve service voor haar klanten de mogelijkheid het net aangeschafte kledingstuk te laten repareren door onze zeer gewaardeerde collega; Ekrem.

Op de 2e verdieping in ons atelier zorgt Ekrem ervoor dat uw herenmode weer als vanouds wordt hersteld.

Als u een prachtig kostuum ziet, maar deze is net iets te groot, dan kan ons team voor u het kostuum vermaken.

Doordat wij deze mogelijkheid bieden, terwijl u geniet van een lekker kopje Italiaanse koffie aan de bar, gaat u altijd met het kostuum in de juiste maat naar huis.

 

Op de zaterdag is er de gehele dag een kleermaker aanwezig in onze winkel.

 

 

 

medewerker Nick & Son vermaakt kleren in de winkel

Een kostuum vermaken in Houten is één van de mogelijkheden

Nick & Son Fashion for Men kan ook andere kledingstukken voor u vermaken zoals pantalons, jeans en overhemden. Alles wat u in onze winkel aanschaft kunnen wij indien nodig direct voor u vermaken.

Van jeans tot colberts en van overhemden tot pakken. Uw heeft altijd de garantie dat u met kleding op maat onze winkel verlaat en dat is natuurlijk waar u zich prettig in voelt.

Bij Nick & Son Fashion for Men kunt u dagelijks terecht voor een kostuum en wij kunnen dit kostuum vermaken terwijl u wacht. Een extra service waar u zich als klant prettig bij voelt, omdat onze medewerkers u zullen volgen in uw wensen.

Voor meer informatie over een kostuum vermaken kunt u contact opnemen of bezoek onze winkel.

kopje koffie in de winkel van Nick & Son

Kostuum vermaken op maat in Houten

Een kostuum vermaken doen wij voor alle kostuums uit onze collectie. Dit gebeurt terwijl u wacht, maar als u liever gelijk een kostuum op maat heeft, dan kan u ook bij ons terecht voor een kostuum op maat laten maken.

Een kostuum op maat laten maken gebeurt met de hoogste nauwkeurigheid en u heeft hierbinnen zeer veel keuze. Dit varieert van de stof tot de knopen en van de sluitingen tot de garen. Een kostuum op maat laten maken is voor u als klant ideaal, u gaat met het perfecte maatpak de deur uit.

Om een kostuum op maat te laten maken dient u wel een afspraak te maken. Dat kunt u gemakkelijk doen via de knop hieronder.

Als u onze winkel bezoekt en u wilt direct uw aangeschafte kostuum vermaken, dan kan dat terwijl u wacht.

Heeft u aanvullend vragen? Neem dan contact met ons op