Hugo Boss schoenen voor heren

Hugo Boss schoenen voor heren geven mannen een luxueuze en stijlvolle look. De herenschoenen kenmerken zich door een gedurfde mix van klassiek, chic en sportief. Bovendien zijn Hugo Boss schoenen voor heren gemaakt van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

 

Nick & Son biedt sneakers van Hugo Boss aan die gemaakt zijn van unieke kleursamenstellingen, leersoorten en materialen. De Hugo Boss sneakers met een sportieve twist van Nick & Son geven de uitstraling van de zelfverzekerde man.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze complete kledinglijn van het kledingmerk Hugo Boss?

 

Kom langs in onze herenmodezaak in Houten!

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Exclusieve en trendy herenschoenen

Hugo Boss schoenen voor heren kunt u goed combineren met een hippe jeans of zomerse pantalon. De exclusieve Hugo Boss schoenen zijn trendy en vervaardigd in verschillende materialen die elk hun eigen karakter aan de schoen meegeven. Hugo Boss herenschoenen staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

De Hugo Boss schoenen voor heren benadrukken uw persoonlijkheid. Laat u inspireren en overtuigen door de bijzondere Hugo Boss herenschoenen van Nick & Son en bekijk online de collectie van dit roemruchte merk. Ook in onze herenmodezaak in Houten staan we u graag te woord met eerlijk en gedegen advies.

Contact

 

Informatie Nick & Son Men’s Fashion

Bij Nick & Son vindt u de complete kledinglijn van het kledingmerk Hugo Boss. Van Hugo Boss pakken tot jeans, underwear en zwembroeken van Hugo boss. In onze herenmodezaak in Houten kunt u terecht voor alle Hugo Boss labels. Van Hugo Boss Black en Hugo Boss Orange tot Hugo Boss Green, Hugo en de Hugo Boss selection.

Wij nodigen u graag uit in onze winkel voor een uitgebreide collectie Hugo Boss kleding. Bent u benieuwd naar onze collectie? Kom langs in onze winkel!

 

Afspraak maken Nieuwsbrief

Kom langs in onze vernieuwde winkel