Hugo Boss pakken

Bent u op zoek naar kleding van Hugo Boss met een moderne, elegante en verfijnde twist? Dan kunt u bij herenspeciaalzaak Nick & Son uw hart ophalen . Hugo Boss pakken kenmerken zich door een luxueuze afwerking en een mooie pasvorm. Bovendien staat Hugo Boss voor stijl en perfecte kwaliteit.

 

Van klassieke Hugo Boss pakken tot moderne kostuums, trouwpakken, elegante smoking kostuums of zomerse zwembroeken van Hugo Boss. Bij Nick & Son kunt u naast onze stijlvolle kostuums ook terecht voor aanvullende Hugo Boss herenschoenen, Hugo Boss jeans of moderne Hugo Boss tops. Bent u benieuwd naar ons assortiment?

 

Kom langs in onze winkel in Houten in de omgeving Utrecht voor de totale kledinglijn van Hugo Boss. Naast Hugo Boss hebben wij o.a. ook  de merken Cavallaro, Tommy Hilfiger en Calvin Klein in ons assortiment.

 

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Stijlvol en modern

Hugo Boss heeft binnen de kledingcollectie een aantal labels, waarvan BOSS de core brand is. De verschillende labels richten zich op een specifieke doelgroep die uiteenlopen van Hugo Boss Green, Orange, Black tot de jongere kledinglijn met een meer getailleerde pasvorm. De labels representeren ieder een andere stijl welke in de kleinste details tot uiting komen.

 

Van moderne zakelijke kleding voor mannen tot en met vrijetijds- en sportkleding en schoenen. Bent u op zoek naar stijlvolle en moderne Hugo Boss pakken en wilt u graag een kostuum aan laten meten door een specialist? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in Houten. Wij geven u graag goed en eerlijk advies, zodat u de garderobe vindt die bij u past. Met onze uitgebreide Hugo Boss kledingcollectie gaat dat zeker lukken.

 

Contact

Informatie Hugo Boss pakken

Bent u nieuwsgierig naar onze collectie en wilt u graag kennismaken met onze producten? Kom langs in onze winkel in Houten in omgeving Utrecht. Ook voor meer informatie over onze uitgebreide Hugo Boss kledingcollectie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij staan u graag te woord met een gedegen advies op maat. Er bestaat ook de mogelijkheid een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Zo kunnen wij u ongestoord van dienst zijn en van styling advies voorzien.

 

Afspraak maken Nieuwsbrief

Kom langs in onze vernieuwde winkel