Hugo Boss mannen kleding

Hugo Boss mannen kleding staat voor stijl, uitstraling en kwaliteit. Nick & Son Fashion for Men is uw winkel voor Hugo Boss mannen kleding. Wij hebben diverse Hugo Boss labels en bijbehorende Hugo Boss pakken tegen aantrekkelijke prijzen.

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T (030) 634 29 43
sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

Ma: 13:00 – 18:00
Din t/m do: 09:30 – 18:00
Vrij: 09:30 – 21:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle Zondagen: 12:00 – 17:00

 

Nick & Son Fashion for Men heeft met haar assortiment van Hugo Boss mannen kleding een breed aanbod voor iedere man. Dit varieert van Hugo Boss pakken tot broeken en van zwembroeken tot schoenen. Wij nodigen u bij dezen van harte uit om onze Hugo Boss winkel te bezoeken en geniet van onze grote collectie.

Voor de meest complete Hugo Boss collectie is Nick & Son Fashion for Men uw Hugo Boss winkel. Wij volgen de laatste trends en mode, zodat u altijd de meest modieuze Hugo Boss mannen kleding bij ons kunt aanschaffen. Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Bezoek onze winkel

 

Hugo Boss pakken

Hugo Boss pakken zijn bij Nick & Son Fashion for Men te vinden in verschillende labels. Denk aan Hugo Boss Black Label, Hugo Boss Orange, Hugo en natuurlijk Hugo Boss Green Label. Alle Hugo Boss pakken in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en genieten een sterke uitstraling waardoor er absoluut een model voor u bij zit.

Past het gewenste model niet helemaal? Wij kunnen voor u het kostuum vermaken in onze Hugo Boss winkel, zodat u het pak op maat krijgt dat u zoekt. Al onze Hugo Boss pakken, maar ook andere kleding, is voor u altijd zo aantrekkelijk mogelijk geprijsd en onze medewerkers adviseren u in alles, zodat u tevreden onze winkel verlaat. Meer weten over onze Hugo Boss pakken en Hugo Boss mannen kleding? Neem vandaag nog contact op.

Contact

 

Uw Hugo Boss winkel

Nick & Son Fashion for Men is als herenmodezaak te Houten in Utrecht uw adres voor kleding van vooraanstaande merken in alle soorten en maten tegen een aantrekkelijke prijs. Als Hugo Boss winkel hebben wij een breed assortiment en wat u ook zoekt, u treft het in onze winkel aan. Is het niet voorradig, dan bestellen wij het voor u en de volgende dag is het in huis.

U kunt tevens een kijkje nemen in onze webshop naar alle Hugo Boss mannen kleding, ons aanbod is erg gevarieerd en uitgebreid. Bezoek onze webshop of kom langs in onze Hugo Boss winkel. Nick & Son Fashion for Men, uw herenkleding speciaalzaak voor Hugo Boss mannen kleding en Hugo Boss pakken.

 

Kom langs in onze vernieuwde winkel

  Winkel adres

  Passage Het Rond 131
  3995 DP Houten

 • Contact

  T: 030 634 29 43
  E: sjoerd@nickandson.nl