Herenmodezaak Utrecht

Op zoek naar een fijne en uitgebreide herenmodezaak in Utrecht? Zoek niet langer verder, want u heeft Nick & Son Fashion for Men gevonden.

Nick & Son Fashion for Men is uw herenmodezaak Utrecht te Houten voor een uitgebreide collectie herenkleding van vooraanstaande merken. Onze medewerkers helpen u graag met persoonlijk en goed advies, zodat u altijd met het juiste huiswaarts keert.

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

Maandag 22 april 2e Paasdag open 12.00-17.00 uur

Zaterdag 27 april Koningsdag open 10.00-17.00 uur.

 

 

Persoonlijk advies

Als herenmodezaak in Utrecht weten we goed wat de wensen van onze klanten zijn. Wij spelen hier op in door een goede variatie van merken te bieden, maar ook een ruim assortiment in onze winkel te hebben. Iets onverhoopt niet aanwezig in onze herenmodezaak te Utrecht? We bestellen het voor u en de volgende dag kunt u het afhalen in onze winkel.

Persoonlijke service

 

Mannenmode Utrecht

Voor de laatste trends, een breed aanbod en persoonlijk advies op het gebied van mannenmode verwelkomen wij u graag in onze winkel te Houten, nabij Utrecht.  Bij Nick & Son Fashion for men in Utrecht vindt u een groot assortiment kostuums en pakken maar ook casual kleding zoals jeans, diverse  tops en zelfs schoenen.

De mannenmode in onze winkel is gericht op variatie en de laatste trends. U treft daarom zeer veel kleding aan in onze winkel van diverse A- merken.

Bekijk onze merkenpagina om een idee te krijgen van de aanwezige variatie. Wij zijn er voor iedereen, jong en oud en dat is waarom u niet teleurgesteld zal worden door onze herenmodezaak in Utrecht.

Vanzelfsprekend volgen wij altijd de laatste ontwikkelingen en daarom bent u voor de meest modieuze mannenmode in Utrecht bij Nick & Son Fashion for Men altijd aan het juiste adres. Ook voor een pak op maat en uw kostuum vermaken kunt u bij Nick & Son Fashion for Men terecht. Nick & Son is uw herenmodezaak in Utrecht.

Merken Locatie winkel

 

 

 

 

Kom langs in onze vernieuwde winkel