Herenmode Utrecht

Nick & Son Fashion for Men is als winkel voor herenmode Utrecht en omgeving de thuishaven voor de laatste trends op modegebied. Met een ruim assortiment aan herenmode kan u voor alles bij ons terecht. Zo beschikken wij over verschillende herenmode merken zoals de  Hugo Boss, Diesel, PME Legend, Britisch Indigo, etc..  en ook kledinglijnen als de Corneliani pakken vind u in ons assortiment.

Ook voor overhemden en voor overhemden op maat zit u meer dan goed bij Nick & Son waar u meer dan 700 verschillende modellen aantreft. Wat u ook zoekt, Nick & Son is de zaak voor herenmode Utrecht en omgeving.

 

herenmode utrecht

Wij richten ons als herenmode speciaalzaak  in Utrecht en omgeving op verschillende kwaliteitsmerken voor een zo breed mogelijke doelgroep; jong, ouder én voor ieders portemonnee.

Daarnaast staan wij bekend om maatwerk van kostuums, pakken en zelfs overhemden.

 

Onze medewerkers staan u graag te woord, geven eerlijk advies op het gebied van de laatste herenmode.  Wilt u zeker zijn van advies en geholpen worden met het maken van de juiste keuzes tijdens uw bezoek aan onze winkel.

Dan raden wij aan een afspraak te maken met een van onze modeadviseurs via ons online afsprakenformulier.

Afspraak met ons maken?

Locatie winkel

Het rond 131
3995 DP Houten
T: 030-634 29 43
E: sjoerd@nickandson.nl

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken per trein en auto. Met de trein reist u vanaf Utrecht Centraal Station vier keer per uur  in 9 minuten naar de passage Het Rond, waar de winkel is gevestigd. Met de auto zijn wij bereikbaar vanaf de A27 en A12. Parkeren kan in de parkeergarage Kruitmolen onder de winkel , en de eerste twee uur parkeren zijn gratis!

Openingstijden

maandag: 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag: 09:30 – 18:00
vrijdag: 09:30 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 17:00
Alle zondagen: 12:00 – 17:00

-Donderdag 30 Mei Hemelvaartsdag open 10.00-17.00

-Maandag    10 Juni 2e pinksterdag  open 12.00-17.00

 

Kleding op maat laten maken

Voor een uitgebreid assortiment van mannenmode in Utrecht is Nick & Son Fashion for Men dé uitgewezen plek. U kan bij ons terecht voor kleding op maat laten maken. Dit kunnen pakken op maat zijn, maar ook pantalons, jassen, colberts, overhemden en meer. Wij bieden met onze maatwerk afdeling alle mogelijkheden voor kleding op maat laten maken.

Een pak op maat laten maken waarbij u zelf alle keuze heeft over de samenstelling is een mogelijkheid. Ook kunnen wij Hugo Boss pakken, Corneliani pakken en andere pakken uit onze huidige collectie voor u vermaken. Kiest u een pak uit ons aanbod? Dan kunnen wij voor u ter plekke het kostuum vermaken.

Kortom, voor een kleding op maat laten maken is  Nick & Son Fashion for Men de juiste keuze

Afspraak maken Pakken op maat

Uw kledingwinkel in Utrecht

Wij willen graag uw kledingwinkel in Utrecht en omgeving zijn en begrijpen als geen ander dat u zich prettig in uw kleding moet voelen. Daarom voeren wij diverse merken met daarbij een breed ingericht aanbod, zodat u altijd weer huiswaarts keert met iets waar u zich prettig in voelt en waar u blij mee bent.

herenmode winkel in utrecht

U kunt bij onze kledingwinkel in Houten in de omgeving Utrecht terecht voor PME broeken, Denham broeken.

Naast deze broeken hebben we ook Diesel mannenmode, Roy Robson pakken, Calvin Klein boxershorts, Hugo Boss mannen kleding en nog veel meer.

Wij hebben een groot assortiment van vele verschillende kwaliteitsmerken en als iets niet voorradig is, bestellen wij het gelijk voor u.

Bezoek onze winkel! Er staat een kop koffie voor u klaar.

Contact

Kom langs in onze vernieuwde winkel