Boss Kleding

U bent geïnteresseerd in een of meerdere stijlen van Hugo Boss kleding dan nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Bij Nick & Son Men’s Fashion vindt u een ruim assortiment aan Boss kleding en zijn verschillende kleding lijnen zoals Hugo Boss Orange, Black en Green. Natuurlijk ontbreekt de zakelijke kleding van Hugo Boss hier niet aan.

BOSS kostuum op maat

Wij bij Nick & Son’s Men’s Fashion maken uw Boss kostuum perfect op maat. Zelfs overhemden kunnen op maat worden gemaakt. Bij ons vindt u voor verschillende gelegenheden het perfecte Boss kostuum. Onze gespecialiseerde medewerkers voorzien u van passend, stijlvol en eerlijk advies. U kunt bij ons een pasafspraak maken. Onze medewerker neemt dan alle tijd voor u en beginnen we met het doornemen van uw wensen onder het genot van een kopje koffie.

BOSS schoenen voor het totale plaatje

Boss schoenen mogen natuurlijk niet ontbreken aan het perfect passend Boss kostuum. Ook van Boss schoenen vindt u een ruim assortiment bij ons in de winkel. Denk hierbij aan de klassieke Boss veterschoen. Maar ook, om uw casual outfit fine te tunen, vindt u bij ons verschillende en trendy Boss sneakers. Heeft u interesse om volledige gestyled te worden met een zakelijke of casual twist? Kom dan langs bij ons in de winkel voor een eerlijk, stijlvol en passend advies.

Heeft u aanvullend vragen? Neem dan contact met ons op